nfo Antiparos Enplo - Αντίπαρος Εν Πλω: Παραλαβή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Blue Star Ferries

9.01.2014

Παραλαβή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Blue Star Ferries


Ανακοίνωση για την παραλαβή ακτοπλοϊκών
 εισιτηρίων Blue Star Ferries

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου αγώνα Δρόμου Υγείας Αντιπάρου η Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 30% στις μετακινήσεις των αθλητών και των οχημάτων τους από τον Πειραιά προς Πάρο και επιστροφή.  H έκπτωση ισχύει για δρομολόγια των πλοίων της Blue Star την περίοδο 05-08/09/14.
Πως θα παραλάβετε τα εισιτήρια σας
Η αγορά των εισιτηρίων (ale retour) και οι κρατήσεις θέσεων για επιβάτες από τον Πειραιά θα γίνει από το κεντρικό λιμενικό γραφείο «Γελασάκης» της Blue Star στη οδό  Αριστείδου 6 Πλατεία Καραϊσκάκη, Πειραιάς  τηλ. 210-4222440. Το γραφείο είναι ανοικτό από τις  5,30 το πρωί ως 9,30 το βράδυ. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ονομαστικά με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και την αναφορά στον αγώνα δρόμου της Αντιπάρου. Η έκπτωση είναι 30% από την αρχική τιμή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τις ημέρες που ταξιδεύετε προς την Πάρο πρέπει να βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά τουλάχιστον μια ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου. Φτάνοντας στο λιμάνι της Πάρου έχετε την επιλογή φτάσετε στην Αντίπαρο με απευθείας καραβάκι (30 λεπτά) είτε να μεταβείτε με ΚΤΕΛ στην Πούντα (15 λεπτά) και εν συνεχεία με Ferry boat να περάσετε στην Αντίπαρο.

Η ομάδα του Αντίπαρος Εν Πλω παραμένει στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο antiparosenplo [ at ] gmail.com
 
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Blue Star Ferries για την στήριξη της.

No comments:

Post a Comment